Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова
Пошук
Увійти
українська
English
ISSN: 2310-8290
Головна сторінка DSpace
→
Факультети, інститути, підрозділи
→
Пошук
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Пошук
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Has File(s)
Filename
File description
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 13 results for community: Факультети, інститути, підрозділи.
(0.091 seconds)
Зараз показуються 1-10 з 13
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини
Буткова, Ірина Віталіївна
;
Жеплінська, Марія Михайлівна
(
Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова
,
2016-04
)
Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням парконденсаційної кавітації
Лазарів, Ігор Романович
;
Копиленко, Анатолій Васильович
;
Жеплінська, Марія Михайлівна
(
НТУУ "КПІ"
,
2016-04
)
Дослідження оптимальних параметрів процесу екстрагування біологічно активних речовин з рослинної лікарської сировини
Дусенко, Євгенія Олександрівна
;
Жеплінська, Марія Михайлівна
(
2016-04
)
Програма нормативної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 «Педагогічна освіта» напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології»
Жеплінська, Марія Михайлівна
(
НПУ ім. М.П. Драгоманова
,
2016-01
)
Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації
Лазарів, Ігор Романович
;
Копиленко, Анатолій Васильович
;
Жеплінська, Марія Михайлівна
(
НТУУ "КПІ"
,
2016-04
)
Фізичні способи освітлення яблучного соку
Жеплінська, Марія Михайлівна
;
Лазарів, Ігор Романович
;
Сухенко, Владислав Юрійович
(
Научный мир
,
2016-10
)
Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі
Жеплінська, Марія Михайлівна
;
Лазарів, Ігор Романович
;
Сухенко, Владислав Юрійович
(
Научный мир
,
2016-10
)
Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення
Жеплінська, Марія Михайлівна
;
Сухенко, Владислав Юрійович
(
Научный мир
,
2016-10
)
Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла
Жеплінська, Марія Михайлівна
;
Сухенко, Юрій Григорович
;
Лазарів, Ігор Романович
(
Научный мир
,
2016-10
)
Методи очищення соків консервного виробництва
Жеплінська, Марія Михайлівна
;
Лазарів, Ігор Романович
;
Сухенко, Юрій Григорович
(
Научный мир
,
2016-10
)
Зараз показуються 1-10 з 13
1
2
Наступна сторінка
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Фонд
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Мій профіль
Увійти
Зареєструватися
Перегляд
Автор
Жеплінська, Марія Михайлівна (13)
Лазарів, Ігор Романович (8)
Сухенко, Владислав Юрійович (5)
Копиленко, Анатолій Васильович (2)
Сухенко, Юрій Григорович (2)
Буткова, Ірина Віталіївна (1)
Дусенко, Євгенія Олександрівна (1)
Зубар, Надія Миколаївна (1)
Ключові слова
cavitation (3)
кавитация (3)
кавітація (3)
яблочный сок (3)
яблучний сік (3)
664.64.016.8 (2)
Apple juice (2)
centrifugation (2)
food (2)
organic acids (2)
... View More
Дата публікації
2016 (13)
Has File(s)
Yes (13)