DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11938
Title: Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Сухенко, Юрій Григорович
Лазарів, Ігор Романович
Keywords: затирання
затор
ферменти
температура
настійний спосіб
відварний спосіб
затирка
затор
ферменты
температура
настоятельный способ
отварной способ
grout
congestion
enzymes
temperature
urgent method
boiled method
Issue Date: Oct-2016
Publisher: Научный мир
Citation: Жеплінська, М.М. Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла /Жеплінська М.М., Сухенко Ю.Г., Лазарів І.Р. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 74-77.
Series/Report no.: Технические науки;Випуск 3(44)
Abstract: Представлено два способи затирання зернопродуктів, показано їх переваги і недоліки та зроблено висновок щодо оптимального варіанту процесу затирання - настійного способу, який можна легко автоматизувати, зменшити тривалість процесу та енергозатрати.
Представлено два способа затирания зернопродуктов, показаны их преимущества и недостатки и сделан вывод относительно оптимального варианта процесса затирания - упорного образа, который можно легко автоматизировать, уменьшить продолжительность процесса и энергозатраты.
Presents two ways of mashing grain products, shows their benefits and drawbacks and the conclusion concerning the optimal variant of the process of rubbing - resistant image that can easily be automated to reduce process duration and energy consumption.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11938
ISSN: 2224-0187(Р)/2410-6720(О)
Appears in Collections:Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Porivnialnyi analiz sposobiv zatyrannia.pdfОсновна стаття390.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.