DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10510
Title: Програма нормативної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 «Педагогічна освіта» напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології»
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Keywords: процеси і апарати
програма
дисципліна
харчові технології
процессы и аппараты
програма
дисциплина
пищевые технологии
processes and devices
program
discipline
food technology
Issue Date: Jan-2016
Publisher: НПУ ім. М.П. Драгоманова
Citation: Жеплінська, М.М. Програма нормативної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 «Педагогічна освіта» напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології», 2016. - 19 с.
Abstract: Програма нормативної навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього рівня бакалавр, галузі знань 0101 Педагогічна освіта, спеціальності 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології». Предметом вивчення навчальної дисципліни є основні технологічні процеси і апарати харчових технологій. Міждисциплінарні зв’язки. Вивчення навчальної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» базується на знаннях, які студенти отримали після вивчення дисциплін циклу фундаментальної, природничо-наукової підготовки: фізики, вищої математики. Найбільшою мірою дисципліна спирається на теоретичні знання і практичні навички, сформовані при вивченні навчальних дисциплін «Електротехніка», «Технічна механіка» та «Товарознавство». Дисципліна «Процеси та апарати харчових виробництв» є важливою для вивчення студентами таких дисциплін: «Технологія галузі», «Харчові технології», «Організація харчових виробництв», «Проектування харчових виробництв з основами САПР».
Программа нормативной учебной дисциплины «Процессы и аппараты пищевых производств » составлена ​​в соответствии с образовательно- профессиональной программы подготовки специалистов образовательного уровня бакалавр, отрасли знаний 0101 Педагогическое образование , специальности 6.010104 Профессиональное образование по профилю «Пищевые технологии». Предметом изучения учебной дисциплины основные технологические процессы и аппараты пищевых технологий.Междисциплинарные связи. Изучение учебной дисциплины «Процессы и аппараты пищевых производств» базируется на знаниях, которые студенты получили после изучения дисциплин цикла фундаментальной, естественно-научной подготовки: физики, высшей математики. В наибольшей степени дисциплина опирается на теоретические знания и практические навыки, сформированные при изучении учебных дисциплин «Электротехника», «Техническая механика» и «Товароведение». Дисциплина «Процессы и аппараты пищевых производств» является важным для изучения студентами таких дисциплин: «Технология отрасли», «Пищевые технологии», «Организация пищевых производств», «Проектирование пищевых производств с основами САПР».
The program of regulatory discipline " Processes and equipment of food production " prepared in accordance with the educational and vocational training program Bachelor educational level , field of expertise 0101 Teacher Education , specialty 6.010104 professional education on the profile of "Food Technology" . The subject of study of discipline are the basic processes and apparatus of Food Technologies.Interdisciplinary connections. Learning discipline "Processes and equipment of food production" is based on the knowledge that students got after studying the disciplines of fundamental, natural and scientific training: physics, higher mathematics. The greatest discipline is based on theoretical knowledge and practical skills formed the study disciplines "Electrical", "Technical mechanics" and "Commodity". The course "Processes and equipment of food production" is important for the study of such subjects: "Technology industry", "Food Technology", "Organization Food Production", "Design of food production bases of CAD."
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10510
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Programa z procesiv i aparativ.pdfНавчальна програма364.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.