DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10496
Title: Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації
Authors: Лазарів, Ігор Романович
Копиленко, Анатолій Васильович
Жеплінська, Марія Михайлівна
Keywords: яблучний сік
інтенсифікцаія
кавітація
яблочный сок
интенсификация
кавитация
аpple juice
intensification
cavitation
Issue Date: Apr-2016
Publisher: НТУУ "КПІ"
Citation: Лазарів, І.Р. Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації / І.Р. Лазарів, А.В. Копиленко, М.М. Жеплінська // Збірник тез доповідей ІХ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання» (18-19 квітня 2016р.). – К.: НТУУ «КПІ», 2016. – С.114-115.
Abstract: В тезах доповіді представлено результати досліджень по обробці яблучного соку парою в кавітаційному пристрої з метою його освітлення від завислих частинок
В тезисах доклада представлены результаты исследований по обработке яблочного сока парой в кавитационном устройства с целью его освещения от взвешенных частиц
In the theses of the report presents the results of research on the processing of apple juice a couple of cavitation device for its coverage of suspended particles
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10496
Appears in Collections:Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Obrobka soku paroju.pdfТези доповіді183.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.