DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11935
Title: Методи очищення соків консервного виробництва
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор Романович
Сухенко, Юрій Григорович
Keywords: очищення
сік
центрифугування
фільтрування
кавітація
очистка
сок
центрифугирование
фильтрация
кавитация
clean
juice
centrifugation
filtration
cavitation
Issue Date: Oct-2016
Publisher: Научный мир
Citation: Жеплінська, М.М. Методи очищення соків консервного виробництва /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко Ю.Г. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С.67-70.
Series/Report no.: Технические науки;№3 (44)
Abstract: В статті представлені відомі методи очищення соків консервного виробництва та розглянута можливість здійснення очищення за допомогою пароконденсаційної кавітації
В статье представлены известные методы очистки соков консервного производства и рассмотрена возможность проводить очистку с помощью пароконденсационной кавитации
In the article the know methods of treating juice canning and considered the possibility of cleaning with steam and condensing cavitation
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11935
Appears in Collections:Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metody otchyschennia sokiv.pdfОсновна стаття372.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.