DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10203
Title: Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини
Authors: Буткова, Ірина Віталіївна
Жеплінська, Марія Михайлівна
Keywords: харчові добавки
технологія
організм
продукти харчування
пищевые добавки
тхнология
организм
продукты питания
nutritional supplements
technology
organism
food
Issue Date: Apr-2016
Publisher: Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова
Citation: Буткова, І.В. Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людини /І.В. Буткова, М.М. Жеплінська //Матеріали звітно-наукової конференції студентів «Освіта і наука – 2016» . Збірник наукових праць. – К: НПУ імені М.П. Драгоманова, 2016. – С.387-388.
Abstract: В тезах доповіді представлено аналітичні дослідження щодо харчових добавок, які використовуються в продуктах харчування і показано негативний вплив деяких добавок, а також зроболені висновки щодо можливості вживання продуктів харчування людьми
В тезисах доклада представлены аналитические исследования по пищевых добавок , используемых в продуктах питания и показано негативное влияние некоторых добавок , а также зроболени выводы относительно возможности применения продуктов питания людьми
In theses presented analytical studies on food additives used in foods and show the negative impact of certain additives and zroboleni conclusions about the possibilities of food people
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10203
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CHartchovi dobavky.pdfТези доповіді звіної-наукової конференції студентів147.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.