DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11940
Title: Фізичні способи освітлення яблучного соку
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор РОманович
Сухенко, Владислав Юрійович
Keywords: яблучний сік
відстоювання
фільтрування
центрифугування
ультрафільтрація
яблочный сок
отстаивание
фильтрование
центрифугирование
ультрафильтрация
Apple juice
defending
filtering
centrifugation
ultrafiltration
Issue Date: Oct-2016
Publisher: Научный мир
Citation: Жеплінська, М.М. Фізичні способи освітлення яблучного соку /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 81-84.
Series/Report no.: Технические науки;Випуск 3(44)
Abstract: В роботі наведено способи освітлення яблучного соку від каламуті та завислих частинок за допомогою відстоювання, центрифугування, фільтрування та ультрафільтрації. Зокрема, велика увага приділена двом останнім способам завдяки яким отримується прозорий сік без пониження харчової та біологічної цінності.
В работе приведены способы осветления яблочного сока от мути и взвешенных частиц с помощью отстаивания, центрифугирования, фильтрации и ультрафильтрации. В частности, большое внимание уделено двум последним способам, благодаря которым получается прозрачный сок без понижения пищевой и биологической ценности.
The paper presents methods for the clarification of Apple juice turbidity and suspended solids by settling, centrifugation, filtration and ultrafiltration. In particular, great attention is paid to the latter two methods, which are obtained clear juice without lowering the nutritional and biological value.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11940
ISSN: 2224-0187(Р)/2410-6720(О)
Appears in Collections:Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fisytchni sposoby osvitlennia soku.pdfо295.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.