DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11954
Title: Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Лазарів, Ігор Романович
Сухенко, Владислав Юрійович
Keywords: топінамбур
інулін
пектин
органічні кислоти
топинамбур
инулин
пектин
органические кислоты
artichoke
inulin
pectin
organic acids
Issue Date: Oct-2016
Publisher: Научный мир
Citation: Жеплінська, М.М. Сучасні сорти топінамбуру для промислової переробки в Україні та світі /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3 (44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 71-74.
Series/Report no.: Технические науки;Випуск 3(44)
Abstract: В роботі представлено аналітичний огляд сортів топінамбуру та його хімічний склад. Цю культуру можна використовувати для промислової переробки як в Україні, так і в світі загалом.
В работе представлен аналитический обзор сортов топинамбура и его химический состав. Эту культуру можно использовать для промышленной переработки как в Украине, так и в мире в целом.
This paper presents an analytical overview of varieties of Jerusalem artichoke and its chemical composition. This culture can be used for industrial processing in Ukraine and in the world as a whole.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11954
Appears in Collections:Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sorty topinamburu.pdfОсновна стаття372.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.