Digital Repository
Dragomanov
Ukrainian State University
Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
Login
українська
English
ISSN: 2310-8290
DSpace Home
→
Факультети, інститути, підрозділи
→
Факультет технологій та дизайну
→
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
Зубар, Надія Миколаївна
URI:
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16796
Date:
2017
Abstract:
Лабораторний практикум включає вісім лабораторних робіт, що охоплюють найбільш суттєві розділи дисципліни.
Laboratory course includes eight laboratory works which cover the most significant topics in the discipline.
Show full item record
Files in this item
Name:
Zubar Nadiia.pdf
Size:
736.4Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics