Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2017-12-01T09:01:04Z
dc.date.available 2017-12-01T09:01:04Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум з нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 41 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16796
dc.description.abstract Лабораторний практикум включає вісім лабораторних робіт, що охоплюють найбільш суттєві розділи дисципліни. ua
dc.description.abstract Laboratory course includes eight laboratory works which cover the most significant topics in the discipline. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification УДК 664(076.5) ua
dc.title Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум ua
dc.type Learning Object ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу