DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16796
Title: Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
Authors: Зубар, Надія Миколаївна
Issue Date: 2017
Publisher: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
Citation: Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум з нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 41 с.
Abstract: Лабораторний практикум включає вісім лабораторних робіт, що охоплюють найбільш суттєві розділи дисципліни.
Laboratory course includes eight laboratory works which cover the most significant topics in the discipline.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16796
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зубар Практикум ХТ.pdf736.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.