Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова
Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
Увійти
українська
English
ISSN: 2310-8290
Головна сторінка DSpace
→
Факультети, інститути, підрозділи
→
Факультет технологій та дизайну
→
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Теоретичні основи харчових виробництв : лабораторний практикум
Зубар, Надія Миколаївна
URI:
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16796
Дата:
2017
Короткий опис(реферат):
Лабораторний практикум включає вісім лабораторних робіт, що охоплюють найбільш суттєві розділи дисципліни.
Laboratory course includes eight laboratory works which cover the most significant topics in the discipline.
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Zubar Nadiia.pdf
Розмір:
736.4Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету
Посилання
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Колекція
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Мій профіль
Увійти
Зареєструватися
Статистика
Переглянути статистику використання