Digital Repository
Dragomanov
Ukrainian State University
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"
Login
українська
English
ISSN: 2310-8290
DSpace Home
→
Факультети, інститути, підрозділи
→
Факультет технологій та дизайну
→
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"
Зубар, Надія Миколаївна
;
Волкова, Аліна Анатоліївна
URI:
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11999
Date:
2016
Show full item record
Files in this item
Name:
МV_kyrsova robota ...
Size:
914.0Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics