Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Волкова, Аліна Анатоліївна
dc.date.accessioned 2016-12-05T13:14:48Z
dc.date.available 2016-12-05T13:14:48Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР" освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напрям підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / уклад. Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 58 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11999
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 378.016:66-9]:37.091.33:004 ua
dc.title Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР" ua
dc.type Software ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу