ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Волкова, Аліна Анатоліївна | |
dc.date.accessioned | 2016-12-05T13:14:48Z | |
dc.date.available | 2016-12-05T13:14:48Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР" освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напрям підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / уклад. Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – К. : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2016. – 58 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11999 | |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject.classification | 378.016:66-9]:37.091.33:004 | ua |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР" | ua |
dc.type | Software | ua |