Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"
Увійти
українська
English
ISSN: 2310-8290
Головна сторінка DSpace
→
Факультети, інститути, підрозділи
→
Факультет технологій та дизайну
→
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни "Проектування харчових виробництв з основами САПР"
Зубар, Надія Миколаївна
;
Волкова, Аліна Анатоліївна
URI:
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11999
Дата:
2016
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
МV_kyrsova robota ...
Розмір:
914.0Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Навчальні видання Факультету технологій та дизайну
Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету
Пошук
Пошук
По цій колекції
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Колекція
За датою публікації
Автори
Назви
Ключові слова
Мій профіль
Увійти
Зареєструватися
Статистика
Переглянути статистику використання