DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8011
Title: Логістика у ресторанному господарстві
Authors: Зубар, Н. М.
Григорак, М. Ю.
Keywords: навчальномий посібник
харчова інженерія
технологія харчування
ресторанна справа
Issue Date: 2010
Publisher: Центр учбової літератури
Citation: Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: Навчальний посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с.
Abstract: У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс».
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8011
ISBN: 978-611-01-0080-9
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Logistyka-u-restorannomu gosp-Zubar2010.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.