ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Н. М. | |
dc.contributor.author | Григорак, М. Ю. | |
dc.date.accessioned | 2015-09-10T08:00:51Z | |
dc.date.available | 2015-09-10T08:00:51Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: Навчальний посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-611-01-0080-9 | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8011 | |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Центр учбової літератури | uk_UA |
dc.subject | навчальномий посібник | uk_UA |
dc.subject | харчова інженерія | uk_UA |
dc.subject | технологія харчування | uk_UA |
dc.subject | ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject.classification | 65.012.34(075.8) | uk_UA |
dc.title | Логістика у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |