Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна,
dc.contributor.author Бессараб, Олександр Семенович,
dc.contributor.author Бендерська, Ольга Вячеславівна,
dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.date.accessioned 2015-12-26T12:28:08Z
dc.date.available 2015-12-26T12:28:08Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. Міністерство освіти і науки України. - Одеса: ОНАХТ, 2015. - Вип.47. - Том 2. - 236 с. uk_UA
dc.identifier.issn 2073-8730
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8905
dc.description.abstract В статті наведено результати з очищення екстракту з топінамбуру за допомогою вапняного молока, визначено оптимальну кількість цього реагенту та температурний діапазон, при якому найефективніше працювати з метою очищення екстракту від високомолекулярних сполук та органічних кислот задля отримання в ньому максимально можливої кількості інуліну. Використані методи і методики для визначення певних показників є загальноприйнятими, а отримані результати достовірними. uk_UA
dc.description.abstract В статье приведены результаты по очистке экстракта топинамбура с помощью известкового молока, определены оптимальное количество этого реагента и температурный диапазон, при котором эффективно работать с целью очистка экстракта от высокомолекулярных соединений и органических кислот для получения в нем максимально возможного количества инулина. Использованные методы и методики для определения некоторых показателей являются общепринятыми, а полученные результаты достоверными. uk_UA
dc.description.abstract The article presents the results of purification of the extract of artichoke using lime and optimal quantity of the reagent and the temperature range at which most effectively work to extract purification of high molecular compounds and organic acids to obtain it the maximum quantity of inulin. Methods and techniques for determining certain indicators are generally accepted and reliable results. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Одеська національна академія харчових технологій uk_UA
dc.relation.ispartofseries Технічні науки;Випуск 47, том 2
dc.subject очищення uk_UA
dc.subject топінамбуровий екстракт uk_UA
dc.subject вапняне молоко uk_UA
dc.subject високомолекулярні сполуки uk_UA
dc.subject очистка uk_UA
dc.subject экстракт топинамбура uk_UA
dc.subject известковое молоко uk_UA
dc.subject высокомолекулярные соединения uk_UA
dc.subject cleaning uk_UA
dc.subject extract of artichoke uk_UA
dc.subject milk of lime uk_UA
dc.subject macromolecular compounds uk_UA
dc.subject.classification 663.1:637.13.8 uk_UA
dc.title Очищення топінамбурового екстракту вапняним молоком uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу