ISSN: 2310-8290
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна![]() |
|
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2025-03-17T08:37:16Z | |
dc.date.available | 2025-03-17T08:37:16Z | |
dc.date.issued | 2025-03 | |
dc.identifier.citation | Програма навчальної дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Професійна освіта (Харчові технології)», галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 015 Професійна освіта, спеціалізації 015.37 "Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології" / укладачі: С. Іщенко, Н. Зубар. - Київ, 2025. - 13 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/47742 | |
dc.description.abstract | Програма навчальної дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» складена відповідно до освітньо-професійної програми «Професійна освіта (Харчові технології)», галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 015 Професійна освіта, спеціалізації 015.37 Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | Український державний університет імені Михайла Драгоманова | uk |
dc.subject | харчове виробництво | uk |
dc.subject | технології | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.title | Програма навчальної дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» | uk |
dc.type | Curriculum | uk |
dc.identifier.udc | 378.091.214:641]:338.46-021.465 |