ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна![]() |
|
dc.contributor.author | Гуменюк, Тетяна Броніславівна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-04-13T07:51:27Z | |
dc.date.available | 2021-04-13T07:51:27Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Гуменюк Т. Б. Товарознавство та пакування харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізацією : «Харчові технології» / Т. Б. Гуменюк, С. М. Іщенко ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. - Київ : Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2019. - 16 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/33942 | |
dc.description.abstract | Програма навчальної дисципліни «Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі» передбачає забезпечення майбутніх фахівців необхідними знаннями про споживчі властивості товарів з метою управління їх якістю у підприємствах виробничої сфери, бо успішна комерційна діяльність спеціалістів на ринку неможлива без вивчення основ товарознавства, експертизи та оцінки якості товарів. Програма відповідає кваліфікаційним вимогам до бакалаврів реалізації основних видів і завдань їх діяльності та направлена на одержання студентами теоретичних знань, набуття практичних навичок самостійного вирішення завдань щодо функціонування та розвитку сучасної системи знань про товар, що просувається між організаціями України та у міжнародній торгівлі в залежності від специфіки країн з транзитною економікою; засвоєння навчального матеріалу стосовно організаційної роботи з розподілу товарів з урахуванням їх товарознавчих властивостей у західній, центральній Європі та в Україні; ознайомлення з аспектами якісних категорій товарів у різних частинах світу. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова | ua |
dc.title | Товарознавство та пакування харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта / Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізацією : «Харчові технології» | ua |
dc.type | Other | ua |