Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Товарознавство та пакування харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта / Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізацією : «Харчові технології»

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.contributor.author Гуменюк, Тетяна Броніславівна
dc.date.accessioned 2021-04-13T07:51:27Z
dc.date.available 2021-04-13T07:51:27Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Гуменюк Т. Б. Товарознавство та пакування харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізацією : «Харчові технології» / Т. Б. Гуменюк, С. М. Іщенко ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. - Київ : Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2019. - 16 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/33942
dc.description.abstract Програма навчальної дисципліни «Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі» передбачає забезпечення майбутніх фахівців необхідними знаннями про споживчі властивості товарів з метою управління їх якістю у підприємствах виробничої сфери, бо успішна комерційна діяльність спеціалістів на ринку неможлива без вивчення основ товарознавства, експертизи та оцінки якості товарів. Програма відповідає кваліфікаційним вимогам до бакалаврів реалізації основних видів і завдань їх діяльності та направлена на одержання студентами теоретичних знань, набуття практичних навичок самостійного вирішення завдань щодо функціонування та розвитку сучасної системи знань про товар, що просувається між організаціями України та у міжнародній торгівлі в залежності від специфіки країн з транзитною економікою; засвоєння навчального матеріалу стосовно організаційної роботи з розподілу товарів з урахуванням їх товарознавчих властивостей у західній, центральній Європі та в Україні; ознайомлення з аспектами якісних категорій товарів у різних частинах світу. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова ua
dc.title Товарознавство та пакування харчових продуктів : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта / Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізацією : «Харчові технології» ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу