Короткий опис(реферат):
Програма навчальної дисципліни «Товарознавство та пакування харчових
продуктів галузі» передбачає забезпечення майбутніх фахівців необхідними
знаннями про споживчі властивості товарів з метою управління їх якістю у
підприємствах виробничої сфери, бо успішна комерційна діяльність
спеціалістів на ринку неможлива без вивчення основ товарознавства,
експертизи та оцінки якості товарів. Програма відповідає кваліфікаційним
вимогам до бакалаврів реалізації основних видів і завдань їх діяльності та
направлена на одержання студентами теоретичних знань, набуття практичних
навичок самостійного вирішення завдань щодо функціонування та розвитку
сучасної системи знань про товар, що просувається між організаціями України
та у міжнародній торгівлі в залежності від специфіки країн з транзитною
економікою; засвоєння навчального матеріалу стосовно організаційної роботи з
розподілу товарів з урахуванням їх товарознавчих властивостей у західній,
центральній Європі та в Україні; ознайомлення з аспектами якісних категорій
товарів у різних частинах світу.