Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Етнічні кухні : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізаціями : «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа»

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.contributor.author Корець, Микола Савич
dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Близнюк, Микола Миколайович
dc.date.accessioned 2021-04-13T07:44:02Z
dc.date.available 2021-04-13T07:44:02Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Етнічні кухні : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізаціями : «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» / С. М. Іщенко, М. С. Корець, Н. М. Зубар, М. М. Близнюк ; Нац. пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова. - Київ : Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2020. - 12 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/33941
dc.description.abstract Програма вибіркової навчальної дисципліни «Етнічні кухні» складена відповідно до освітньо-професійної (освітньо-наукової) програми підготовки фахівців освітнього рівня (бакалавр), галузі знань 01 Освіта/ Педагогіка, спеціальності 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології») згідно навчальних планів 2017 року затвердження. Дисципліна «Етнічні кухні» входить до циклу професійної та практичної підготовки як вибіркова і забезпечує цілісну фахову підготовку майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій та готельноресторанної справи. Розглядаються питання впливу національних традицій, режимів харчування, способи подачі страв і напоїв з використанням предметів народного побуту національних кухонь різних країн світу. Результатом вивчення дисципліни повинні стати знання етнічних особливостей національних кухонь народів світу, уміння давати системну характеристику кухням країн світу, працювати з літературою по темі, уміння студентів виготовляти різноманітні страви, управляти технологічними процесами, розробляти технологічну документацію на продукцію, науково-етнографічно обгрунтовану, впроваджувати її в практику підприємств ресторанного господарства ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова ua
dc.subject.classification 377.091.2/.3 : 62 (073) ua
dc.title Етнічні кухні : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізаціями : «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» ua
dc.type Software ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу