ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Курчаба, Т. М. | |
dc.contributor.author | Кізло, Н. Б. | |
dc.contributor.author | Дуткевич, Т. М. | |
dc.date.accessioned | 2020-01-24T09:57:49Z | |
dc.date.available | 2020-01-24T09:57:49Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Курчаба, Т. М. Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа (на прикладі ЛДУФК) / Т. М. Курчаба, Н. Б. Кізло, Т. М. Дуткевич // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 15 : Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2019. - Вип. 5 К (113). - С. 184-188. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/27012 | |
dc.description.abstract | У статті подаються результати пілотажного дослідження по вивченню соціальних мотивів обрання спеціальності готельно-ресторанна справа студентами ЛДУФК на матеріалі соціологічного опитування. Аналіз анкет студентів І-ІІІ курсів дозволив з‘ясувати мотиви обрання спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - можливість проходити практику за кордоном; можливість відвідувати готелі та ресторани для ознайомлення з їх роботою. Опитування студентів доцільно проводити з метою визначення мотивації студентів і відповідно коригувати спрямованість навчального процесу. Більшості студентів професія дуже подобається, вони вважають себе конкурентоспроможними та хочуть у майбутньому працювати за спеціальністю. | ua |
dc.description.abstract | In the article results of the based on a sociological survey pilot study on social motives for choosing the Hospitality and Management degree by students of Lviv State University of Physical Culture are presented. The analysis of the answers provided by students of the Ist – IIIrd years allowed to figure out the main motivation factors for choosing the degree of Hospitality and Management. Among the most popular answers were possibility to get an internship abroad and the possibility to visit hotels and restaurants during the study process. It is advisable to conduct such kind of surveys in order to identify the motivation of students and to adjust the focus of the study process accordingly. The major part of students are highly satisfied with the degree that has been chosen. They find themselves competive and feel like working in the future in the chosen field. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Видавництво НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | ua |
dc.subject | соціальні мотиви | ua |
dc.subject | обрання спеціальності | ua |
dc.subject | мотивація студентів | ua |
dc.subject | соціологічне опитування | ua |
dc.subject | Hospitality and Management degree | ua |
dc.subject | social motives | ua |
dc.subject | degree choice | ua |
dc.subject | motivation of students | ua |
dc.subject | sociological survey | ua |
dc.title | Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа (на прикладі ЛДУФК) | ua |
dc.title.alternative | Social motives for choosing the Hospitality and Management degree (based on example of Lviv State University of Physical Culture) | ua |
dc.type | Article | ua |