Digital Repository
Dragomanov
Ukrainian State University

Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа (на прикладі ЛДУФК)

ISSN: 2310-8290

Show simple item record

dc.contributor.author Курчаба, Т. М.
dc.contributor.author Кізло, Н. Б.
dc.contributor.author Дуткевич, Т. М.
dc.date.accessioned 2020-01-24T09:57:49Z
dc.date.available 2020-01-24T09:57:49Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Курчаба, Т. М. Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа (на прикладі ЛДУФК) / Т. М. Курчаба, Н. Б. Кізло, Т. М. Дуткевич // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 15 : Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2019. - Вип. 5 К (113). - С. 184-188. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/27012
dc.description.abstract У статті подаються результати пілотажного дослідження по вивченню соціальних мотивів обрання спеціальності готельно-ресторанна справа студентами ЛДУФК на матеріалі соціологічного опитування. Аналіз анкет студентів І-ІІІ курсів дозволив з‘ясувати мотиви обрання спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - можливість проходити практику за кордоном; можливість відвідувати готелі та ресторани для ознайомлення з їх роботою. Опитування студентів доцільно проводити з метою визначення мотивації студентів і відповідно коригувати спрямованість навчального процесу. Більшості студентів професія дуже подобається, вони вважають себе конкурентоспроможними та хочуть у майбутньому працювати за спеціальністю. ua
dc.description.abstract In the article results of the based on a sociological survey pilot study on social motives for choosing the Hospitality and Management degree by students of Lviv State University of Physical Culture are presented. The analysis of the answers provided by students of the Ist – IIIrd years allowed to figure out the main motivation factors for choosing the degree of Hospitality and Management. Among the most popular answers were possibility to get an internship abroad and the possibility to visit hotels and restaurants during the study process. It is advisable to conduct such kind of surveys in order to identify the motivation of students and to adjust the focus of the study process accordingly. The major part of students are highly satisfied with the degree that has been chosen. They find themselves competive and feel like working in the future in the chosen field. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Видавництво НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject готельно-ресторанна справа ua
dc.subject соціальні мотиви ua
dc.subject обрання спеціальності ua
dc.subject мотивація студентів ua
dc.subject соціологічне опитування ua
dc.subject Hospitality and Management degree ua
dc.subject social motives ua
dc.subject degree choice ua
dc.subject motivation of students ua
dc.subject sociological survey ua
dc.title Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа (на прикладі ЛДУФК) ua
dc.title.alternative Social motives for choosing the Hospitality and Management degree (based on example of Lviv State University of Physical Culture) ua
dc.type Article ua


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics