Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лазарєва, Т. А.
dc.date.accessioned 2019-02-15T07:48:26Z
dc.date.available 2019-02-15T07:48:26Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Лазарєва, Т. А. Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів / Т. А. Лазарєва // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 16 : Особистість вчителя : проблеми теорії і практики : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2013. – Вип. 21 (31). – С. 168-173. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/23183
dc.description.abstract У статті розглянуто питання підвищення якості професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі за допомогою формування змісту творчого навчання харчовим технологіям. Запропоновано використовувати дидактичну тривимірну модель. Формування змісту навчання на основі дидактичної тривимірної моделі надасть можливості студентам структурувати навчальний матеріал з харчової технології, системно враховувати ознаки технології, розробляти та удосконалювати харчові технології. ua
dc.description.abstract The article considers the issue of increasing the quality of professional training of future engineers’ food industry using simulation content with creative learning food technology. The didactic three-dimensional model to propose is used. Simulation training content allows students to structure course material with food technology, system characteristics into account technology to develop and improve food technology. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject професійна підготовка ua
dc.subject харчова галузь ua
dc.subject інноваційні технології ua
dc.subject зміст навчання ua
dc.subject узагальнена модель ua
dc.subject евристичні прийоми ua
dc.subject тривимірна дидактична модель ua
dc.subject professional training ua
dc.subject the food industry ua
dc.subject innovation technology ua
dc.subject contents of training ua
dc.subject generalize model ua
dc.subject heuristic method ua
dc.subject three-dimensional didactic model ua
dc.subject.classification 37.026.9 ua
dc.title Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу