ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лазарєва, Т. А. | |
dc.date.accessioned | 2019-02-15T07:48:26Z | |
dc.date.available | 2019-02-15T07:48:26Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Лазарєва, Т. А. Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів / Т. А. Лазарєва // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 16 : Особистість вчителя : проблеми теорії і практики : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2013. – Вип. 21 (31). – С. 168-173. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/23183 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто питання підвищення якості професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі за допомогою формування змісту творчого навчання харчовим технологіям. Запропоновано використовувати дидактичну тривимірну модель. Формування змісту навчання на основі дидактичної тривимірної моделі надасть можливості студентам структурувати навчальний матеріал з харчової технології, системно враховувати ознаки технології, розробляти та удосконалювати харчові технології. | ua |
dc.description.abstract | The article considers the issue of increasing the quality of professional training of future engineers’ food industry using simulation content with creative learning food technology. The didactic three-dimensional model to propose is used. Simulation training content allows students to structure course material with food technology, system characteristics into account technology to develop and improve food technology. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject | професійна підготовка | ua |
dc.subject | харчова галузь | ua |
dc.subject | інноваційні технології | ua |
dc.subject | зміст навчання | ua |
dc.subject | узагальнена модель | ua |
dc.subject | евристичні прийоми | ua |
dc.subject | тривимірна дидактична модель | ua |
dc.subject | professional training | ua |
dc.subject | the food industry | ua |
dc.subject | innovation technology | ua |
dc.subject | contents of training | ua |
dc.subject | generalize model | ua |
dc.subject | heuristic method | ua |
dc.subject | three-dimensional didactic model | ua |
dc.subject.classification | 37.026.9 | ua |
dc.title | Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів | ua |
dc.type | Article | ua |