В статті проведено дослідження поняття «інновація» та аналіз сучасного стану інноваційної діяльності в галузі харчових технологій. Розглянуто вітчизняний та закордонний досвід з впровадження інновацій, з метою удосконалення змісту навчання харчових технологій майбутніх педагогів напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта.
В статье проведено исследование понятия «инновация» и анализ современного состояния инновационной деятельности в области пищевых технологий. Рассмотрены отечественный и зарубежный опыт по внедрению инноваций в целях совершенствования содержания обучения пищевых технологий будущих педагогов направления подготовки 6.010104 Профессиональное образование.
In this articie a study the concept of "innovation" and analyze the current state of innovative activity in food technology. Considered by national and international experience to innovate, to improve the content of training future teachers of Food Technology training direction 6.010104 Professional Education.