Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології"

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стогній, Аліна Юріївна
dc.date.accessioned 2016-02-22T08:58:22Z
dc.date.available 2016-02-22T08:58:22Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Стогній А.Ю. Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології" [текст] / Стогній А.Ю. // Вища освіта України: теоретичний та науково-методичний часопис. №2 (додаток 2) – 2013 р. – Тематичний випуск «Науково-методичні засади управління якістю освіти у вищих навчальних закладах» - Луцьк: СПД Гадяк Жанна Володимирівна , друкарня «ВолиньПоліграф» ТМ. – С. 332-337. uk_UA
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9443
dc.description.abstract У статті проаналізовано сутність методу тестування, особливості його застосування, види тестів і тестових завдань, технологію конструювання тесту для вимірювання та оцінювання результату навчання (на прикладі харчових технологій). uk_UA
dc.description.abstract В статье проанализированы сущность метода тестирования, особенности его применения, виды тестов и тестовых заданий, технологию конструирования теста для измерения и оценки результата обучения (на примере пищевых технологий). uk_UA
dc.description.abstract The article analyzes the essence of the method of testing, especially his use of the types of tests and test items, test design technology for measuring and evaluating learning outcomes (for example, food technology). uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Луцьк: Друкарня "ВолиньПоліграф"ТМ uk_UA
dc.relation.ispartofseries Н 34;
dc.subject тест uk_UA
dc.subject тестові завдання uk_UA
dc.subject конструювання тесту uk_UA
dc.subject оцінювання uk_UA
dc.subject технічні знання uk_UA
dc.subject харчові технології uk_UA
dc.subject тестовые задания uk_UA
dc.subject конструирования теста uk_UA
dc.subject оценки uk_UA
dc.subject технические знания uk_UA
dc.subject пищевые технологии uk_UA
dc.subject test uk_UA
dc.subject test objectives uk_UA
dc.subject test construction uk_UA
dc.subject evaluation uk_UA
dc.subject technical knowledge uk_UA
dc.subject food technology uk_UA
dc.subject.classification 378.147.091.26: 664 uk_UA
dc.title Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології" uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу