ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Стогній, Аліна Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2016-02-22T08:58:22Z | |
dc.date.available | 2016-02-22T08:58:22Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Стогній А.Ю. Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології" [текст] / Стогній А.Ю. // Вища освіта України: теоретичний та науково-методичний часопис. №2 (додаток 2) – 2013 р. – Тематичний випуск «Науково-методичні засади управління якістю освіти у вищих навчальних закладах» - Луцьк: СПД Гадяк Жанна Володимирівна , друкарня «ВолиньПоліграф» ТМ. – С. 332-337. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9443 | |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано сутність методу тестування, особливості його застосування, види тестів і тестових завдань, технологію конструювання тесту для вимірювання та оцінювання результату навчання (на прикладі харчових технологій). | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье проанализированы сущность метода тестирования, особенности его применения, виды тестов и тестовых заданий, технологию конструирования теста для измерения и оценки результата обучения (на примере пищевых технологий). | uk_UA |
dc.description.abstract | The article analyzes the essence of the method of testing, especially his use of the types of tests and test items, test design technology for measuring and evaluating learning outcomes (for example, food technology). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк: Друкарня "ВолиньПоліграф"ТМ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Н 34; | |
dc.subject | тест | uk_UA |
dc.subject | тестові завдання | uk_UA |
dc.subject | конструювання тесту | uk_UA |
dc.subject | оцінювання | uk_UA |
dc.subject | технічні знання | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | тестовые задания | uk_UA |
dc.subject | конструирования теста | uk_UA |
dc.subject | оценки | uk_UA |
dc.subject | технические знания | uk_UA |
dc.subject | пищевые технологии | uk_UA |
dc.subject | test | uk_UA |
dc.subject | test objectives | uk_UA |
dc.subject | test construction | uk_UA |
dc.subject | evaluation | uk_UA |
dc.subject | technical knowledge | uk_UA |
dc.subject | food technology | uk_UA |
dc.subject.classification | 378.147.091.26: 664 | uk_UA |
dc.title | Особливості конструювання тестів для технічних дисциплін на прикладі навчальної дисципліни "Харчові технології" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |