DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9441
Title: Підготовка майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій на засадах випереджаючої освіти
Authors: Стогній, Аліна Юріївна
Keywords: випереджаюча освіта
фундаменталізація освіти
науково-дослідна робота
мультимедійні технології
підготовка майбутніх педагогів
технічна дисципліна
технологічна практика
професійна освіта
харчові технології
опережающее образование
фундаментализация образования
научно-исследовательская работа
мультимедийные технологии
подготовка будущих педагогов
техническая дисциплина
технологическая практика
профессиональное образование
пищевые технологии
outrunning education
fundamentalization education
scientific and research work
multimedia technology
training of future pedagogues
technical discipline
technological practice
professional education
food technology
Issue Date: 2015
Publisher: Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка
Citation: Стогній А.Ю. Підготовка майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій на засадах випереджаючої освіти [текст] / Аліна Стогній // Наукові записки. - Випуск 7. - Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти. Частина 1. /За заг. ред. М.І. Садового та О.В. Єжової. - Кіровоград: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2015. - С. 54 - 56
Series/Report no.: Н24;
Abstract: В статті наведено можливі шляхи реалізації випереджаючої освіти на прикладі підготовки майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій.
В статье приведены возможные пути реализации опережающего образования на примере подготовки будущих педагогов профессионального обучения с пищевых технологий.
The article describes possible ways of the implementation of outrunning education for example preparation of future pedagogues of professional training in food technology. Effective study of technical disciplines require innovative approaches in education and one of these approaches is outrunning Education. Implementation of anticipating education will provide formation of readiness graduate to full functioning in society, which requires competitive professionals.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9441
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stohnii A.Vyperedjajuche navchannia..pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.