DSpace at library NPU Dragomanova » Наукові записки » Випуск 113 »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9091
Title: Побудова логіко-дидактичної структури та модульне конструювання навчальної дисципліни "гігієна харчування"для майбутніх учителів технологій
Authors: Стучинська, Н. В.
Нечаюк, Н. О.
Keywords: гігієна харчування
фізіологія харчування
навчальні програми
гигиена питания
физиология питания
учебные программы
hygiene of feed
physiology of feed
on-line tutorials
Issue Date: 2013
Publisher: Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова
Citation: Стучинська Н. В. Побудова логіко-дидактичної структури та модульне конструювання навчальної дисципліни "гігієна харчування"для майбутніх учителів технологій / Н. В. Стучинська, Н. О. Нечаюк // Наукові записки Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія: Педагогічні та історичні науки / Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2013. - Вип. 113. - C. 191-199.
Abstract: У статті проводиться аналіз логіко-дидактичної структури змісту навчальних дисциплін “Фізіологія харчування, санітарія та гігієна” і “Технологія виробництва продуктів харчування”, які вивчаються майбутніми вчителями технологій. Пропонуються підходи до конструювання та оновлення змісту цих дисциплін відповідно до сучасних досягнень наукової галузі “Гігієна харчування” та вимог кредитно-модульної системи навчання.
Статья посвящена анализу логико-дидактической структуры содержания учебных дисциплин “Физиология питания, санитария и гигиена” и “Технология производства продуктов питания”, которые изучаются будущими учителями технологий. Предлагаются подходы к конструированию и обновлению содержания этих дисциплин в соответствии к современным достижениям научной отрасли “Гигиена питания” и требованиям кредитно-модульной системи обучения.
This article analyses the logical structure of the didactic content of subjects’ “Feeding physiology, sanitation and hygiene” and “Food technology production”, studied by future teachers of technology. Suggests to designing and updating the content of these subjects according to modern scientific achievements of the industry “Food hygiene” and claims credit-modules system.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9091
Appears in Collections:Випуск 113

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STUCHINSKA.pdf280.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.