Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Побудова логіко-дидактичної структури та модульне конструювання навчальної дисципліни "гігієна харчування"для майбутніх учителів технологій

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стучинська, Н. В. uk_UA
dc.contributor.author Нечаюк, Н. О. uk_UA
dc.date.accessioned 2016-01-18T11:24:25Z
dc.date.available 2016-01-18T11:24:25Z
dc.date.issued 2013 uk_UA
dc.identifier.citation Стучинська Н. В. Побудова логіко-дидактичної структури та модульне конструювання навчальної дисципліни "гігієна харчування"для майбутніх учителів технологій / Н. В. Стучинська, Н. О. Нечаюк // Наукові записки Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія: Педагогічні та історичні науки / Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2013. - Вип. 113. - C. 191-199. ru_RU
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9091
dc.description.abstract У статті проводиться аналіз логіко-дидактичної структури змісту навчальних дисциплін “Фізіологія харчування, санітарія та гігієна” і “Технологія виробництва продуктів харчування”, які вивчаються майбутніми вчителями технологій. Пропонуються підходи до конструювання та оновлення змісту цих дисциплін відповідно до сучасних досягнень наукової галузі “Гігієна харчування” та вимог кредитно-модульної системи навчання.
dc.description.abstract Статья посвящена анализу логико-дидактической структуры содержания учебных дисциплин “Физиология питания, санитария и гигиена” и “Технология производства продуктов питания”, которые изучаются будущими учителями технологий. Предлагаются подходы к конструированию и обновлению содержания этих дисциплин в соответствии к современным достижениям научной отрасли “Гигиена питания” и требованиям кредитно-модульной системи обучения.
dc.description.abstract This article analyses the logical structure of the didactic content of subjects’ “Feeding physiology, sanitation and hygiene” and “Food technology production”, studied by future teachers of technology. Suggests to designing and updating the content of these subjects according to modern scientific achievements of the industry “Food hygiene” and claims credit-modules system.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова ru_RU
dc.subject гігієна харчування
dc.subject фізіологія харчування
dc.subject навчальні програми
dc.subject гигиена питания
dc.subject физиология питания
dc.subject учебные программы
dc.subject hygiene of feed
dc.subject physiology of feed
dc.subject on-line tutorials
dc.subject.classification 378.016:53
dc.title Побудова логіко-дидактичної структури та модульне конструювання навчальної дисципліни "гігієна харчування"для майбутніх учителів технологій ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу