DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8000
Title: Основи фізіології та гігієни харчування
Authors: Зубар, Надія Миколаївна
Issue Date: 2010
Publisher: К: Центр учбової літератури
Citation: Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбо- вої літератури, 2010. — 336 с.
Abstract: У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.
Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс».
Description: Гриф МОН, 336 с.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8000
ISSN: 978-966-364-996-2
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
[Zubar_N.M.]_Osnovi_fіzіologії_ta_gіgієni_h(BookFi.org).pdf1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.