DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797
Title: Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології
Authors: Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна
Issue Date: 2017
Publisher: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
Citation: Зубар, Н. М. Методичні рекомендації до написання та захисту дипломного проекту освітнього ступеня бакалавр галузі знань 01 спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / Н. М. Зубар, А. А. Волкова. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017 – 36 с.
Abstract: Надані основні вимоги до написання та захисту дипломного проекту освітньо-кваліфікаційного ступеня «бакалавр» за спеціальністю 015 Професійна освіта. Харчові технології спеціалізації «Технологія харчування»
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16797
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зубар Метод рек Харчові технології+.pdf610.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.