DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16789
Title: Теоретичні основи харчових виробництв
Authors: Зубар, Надія Миколаївна
Issue Date: 2017
Publisher: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
Citation: Зубар, Н. М. Теоретичні основи харчових виробництв : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології / уклад. Н. М. Зубар; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. – Київ: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2017. – 12 с.
Abstract: Програма навчальної дисципліни «Теоретичні основи харчових виробництв» складена для спеціальності 015 Професійна освіта. Харчові технології (за спеціалізаціями «Технологія харчування», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчо концентратів»)
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/16789
Appears in Collections:Навчальні видання Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Зубар Програма ХТ.pdf481.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.