Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Методологічні підходи до навчальної дисципліни "Загальні технології харчових виробництв" у процесі підготовки майбутніх педагогів професійного навчання

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Стогній, Аліна Юріївна
dc.date.accessioned 2017-06-13T07:21:38Z
dc.date.available 2017-06-13T07:21:38Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Стогній А. Ю. Методологічні підходи до навчальної дисципліни "Загальні технології харчових виробництв" у процесі підготовки майбутніх педагогів професійного навчання / Аліна Стогній // Наукові записки. Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти. - Кіровоград: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2016. - Випуск 9. - Частина 3.- С. 110-114 ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14560
dc.description.abstract У статті розглядаються методологічні підходи до побудови навчальної дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» в професійній підготовці майбутніх педагогів. При написанні статті використовуються методи аналізу та синтезу наукового дослідження. У процесі професійної підготовки майбутніх педагогів професійного навчання у харчовій галузі важливим елементом є визначення компетентнісного, технологічного та підходів до навчального середовища, які можуть оптимізувати цей процес, зробити його більш ефективним і відповідним до потреб суспільства. Дане дослідження не вичерпує всіх аспектів цього важливого питання. До подальших напрямів дослідження вважаємоза доцільне віднести можливість поєднання матодологічних підходів в теорії і практиці та їх реалізацію в професійній підготовці майбутніх фахівців. ua
dc.description.abstract The article considers methodological approaches to the construction of the discipline "General technologies of food production" in professional training of future teachers. While writing the article used methods of analysis and synthesis of scientific research. In the process of training of future teachers of vocational training in the food industry is an important element of determining competence, technological and environmental approaches that can optimize the process and make it more effective and consistent with the needs of society. Through qualitative change in production in society began to be formed a need for specialized training of teachers for vocational education, particularly in the field of food technology. The efficiency of educational process in many respects depends on the metodological base. Since modern pedagogical theory considers the learning process through the prism of methodological approaches as necessary conditions improve vocational educational can be considered of general pedagogical and general scientific approaches, their successful use in training and selection, development and improvement of certain methods, analysis, verification and implementation results. This research does not cover all aspects of this important issue. To further areas of research consider it appropriate to include the possibility of combining methodological approaches in theory and practice and their implementation in professional training future specialists. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher РВВ КДПУ ім. В. Винниченка ua
dc.relation.ispartofseries Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти;Випуск 9
dc.subject методологія ua
dc.subject методологічний підхід ua
dc.subject навчальне середовище ua
dc.subject компетентнісний підхід ua
dc.subject технологічний підхід ua
dc.subject methodology ua
dc.subject methodological approach ua
dc.subject technological approach ua
dc.subject competence approach ua
dc.subject environmental approach ua
dc.subject.classification 37.016:664.002.2:37.012.3-057.4 ua
dc.title Методологічні підходи до навчальної дисципліни "Загальні технології харчових виробництв" у процесі підготовки майбутніх педагогів професійного навчання ua
dc.title.alternative Методологические подходы к дисциплине «Общие технологии пищевых производств» в процессе подготовки будущих педагогов профессионального обучения ua
dc.title.alternative Methodological approaches to discipline "General technologies of food productions" in the process of preparation of the future teachers of vocational training ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу