DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14511
Title: Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктів
Authors: Баляс, Віталій Петрович
Жеплінська, Марія Михайлівна
Keywords: фізичні властивості
структура
якість продукції
оптичні властивості
physical properties
structure
product quality
optical properties
физические свойства
структура
качество продукции
оптические свойства
Issue Date: Apr-2017
Publisher: НУБіП України
Citation: Баляс В. П. Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктів / В. П. Баляс, М. М. Жеплінська //Збірник матеріалів VІІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки у вирішенні питань виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства". - К.: НУБіП України, 2017. - С. 304-306
Abstract: В тезах конференції представлено вплив фізичних, структурно-механічних, оптичних, теплофізичних і сорбційних властивостей на структуру харчових продуктів. Знання і аналіз цих характеристик дозволяє вибрати оптимальні методи і режими процесів теплової обробки та зберігання продуктів харчування.
In the theses of the conference, the effects of physical, structural, mechanical, optical, thermal and sorption properties of the structure of food. Knowledge and analysis of these characteristics allows to choose the best practice processes and modes of thermal processing and storing food.
В тезисах конференции представлено влияние физических, структурно-механических, оптических, теплофизических и сорбционных свойств на структуру пищевых продуктов. Знание и анализ этих характеристик позволяет выбрать оптимальные методы и режимы процессов тепловой обработки и хранения продуктов питания.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/14511
Appears in Collections:Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv phizytchnych charakterystyk.pdfТези конференції356.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.