DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Факультет природничо-географічної освіти та екології » Навчальні видання Факультету природничо-географічної освіти та екології »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12951
Title: Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі
Authors: Покась, Лілія
Гапон, Яна
Keywords: позакласна робота
економічна географія
мотивація
пізнавальна активність
Issue Date: May-2014
Publisher: Педагогічна преса
Citation: Покась Л. Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі / Лілія Покась, Яна Гапон // Геогр. та екон. в рідній шк. – 2014. - №.5 – С. 31-36.
Abstract: Розкрито роль позакласної роботи для підвищення вмотивованості учнів старшої школи до вивчення регіональної географії. Запропоновано сценарій організації та проведення заходу, який легко вписується у час проведення предметного тижня. Доведено вплив позакласної роботи на навчально-пізнавальну активність старшокласників, поглиблення та збагачення їх знань з географії.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12951
Appears in Collections:Навчальні видання Факультету природничо-географічної освіти та екології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kulinaria.pdfОсновна стаття416.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.