Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Покась, Лілія
dc.contributor.author Гапон, Яна
dc.date.accessioned 2017-03-13T16:01:16Z
dc.date.available 2017-03-13T16:01:16Z
dc.date.issued 2014-05
dc.identifier.citation Покась Л. Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі / Лілія Покась, Яна Гапон // Геогр. та екон. в рідній шк. – 2014. - №.5 – С. 31-36. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12951
dc.description.abstract Розкрито роль позакласної роботи для підвищення вмотивованості учнів старшої школи до вивчення регіональної географії. Запропоновано сценарій організації та проведення заходу, який легко вписується у час проведення предметного тижня. Доведено вплив позакласної роботи на навчально-пізнавальну активність старшокласників, поглиблення та збагачення їх знань з географії. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Педагогічна преса ua
dc.subject позакласна робота ua
dc.subject економічна географія ua
dc.subject мотивація ua
dc.subject пізнавальна активність ua
dc.title Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу