ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Покась, Лілія | |
dc.contributor.author | Гапон, Яна | |
dc.date.accessioned | 2017-03-13T16:01:16Z | |
dc.date.available | 2017-03-13T16:01:16Z | |
dc.date.issued | 2014-05 | |
dc.identifier.citation | Покась Л. Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі / Лілія Покась, Яна Гапон // Геогр. та екон. в рідній шк. – 2014. - №.5 – С. 31-36. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12951 | |
dc.description.abstract | Розкрито роль позакласної роботи для підвищення вмотивованості учнів старшої школи до вивчення регіональної географії. Запропоновано сценарій організації та проведення заходу, який легко вписується у час проведення предметного тижня. Доведено вплив позакласної роботи на навчально-пізнавальну активність старшокласників, поглиблення та збагачення їх знань з географії. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Педагогічна преса | ua |
dc.subject | позакласна робота | ua |
dc.subject | економічна географія | ua |
dc.subject | мотивація | ua |
dc.subject | пізнавальна активність | ua |
dc.title | Методика проведення позакласного заходу «Світ кулінарної географії » для тижня географії у загальноосвітній школі | ua |
dc.type | Article | ua |