DSpace at library NPU Dragomanova » Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова » Інженерно-педагогічний факультет » Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12658
Title: Методика навчання технологічному обладнанню харчової галузі майбутніх педагогів професійного навчання у вищих навчальних закладах
Authors: Іщенко, Світлана Михайлівна
Keywords: харчова галузь
технологічне обладнання
зміст навчання
інноваційне обладнання
пищевая отрасль
технологическое оборудование
профессиональное оборудование
содержание обучения
инновационное оборудование
food industry
technological equipment
training
learning content
innovative equipment
Issue Date: 2016
Publisher: Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка
Citation: Іщенко С. М. Методика навчання технологічному обладнанню харчової галузі майбутніх педагогів професійного навчання у вищих навчальних закладах / С. М. Іщенко // Наукові записки. - Випуск 10. - Серія: Проблеми методики фізико-математичної і технологічної освіти. Частина 2 / За заг. ред. М. І. Садового. - Кропивницький: РВВ КДПУ ім. В. Винниченка, 2016 - с. 115-118
Abstract: Стаття присвячена вивченню сучасної методики навчання технологічному обладнанню харчової галузі. Вважається, що процес розвитку педагогічної діяльності майбутніх педагогів професійного навчання у вищих навчальних закладах неможливий без активного використання інноваційних технологій. Тому розвиток сучасних тенденцій освітніх ресурсів спонукає до прагнення педагогів створювати умови для формування науково-технічного процесу у своїй роботі. У статті описується про оволодіння новими сучасними методами і формами викладання. Володіння новітніми та сучасними методиками необхідно для спілкування на одному рівні зі студентами. Доводиться, що вивчення сучасного технологічного обладнання харчових виробництв дає вагомий вплив на якість засобів навчання, що використовуються в навчальному процесі.
Статья посвящена изучению современной методики обучению технологическому оборудованию пищевой отрасли. Считается, что процесс развития педагогической деятельности будущих педагогов профессионального обучения в высших учебных заведениях невозможно без активного использования инновационных технологий. Поэтому, развитие современных тенденций образовательных ресурсов удовлетворяет стремление педагогов к созданию условий для формирования научно-технического процесса в своей работе. В статье описывается об овладении новыми современными методами и формами обучения. Владения новейшими и современными методиками необходимо для общения на одном языке со студентами. Доказывается, что изучение современного технологического оборудования пищевых производств даёт значительное влияние на качество средств обучения, используемых в учебном процессе.
This article is devoted to the study of modern methods of teaching technological equipment food industry process of teaching future teachers of vocational training in higher education is not possible without the active use of innovative technologies. The development of modern trends in educational resources meets the aspirations of progressive educators to create conditions for the formation of scientific and technological process in their work. Garrison of the teacher is successful in its quest for self-education and acquisition of new modern methods and forms of teaching. Knowledge and skills teachers need constant updating, so possession of the latest and modern techniques need to communicate in one language with the students. The study of modern technological equipment of food production becomes rapid development in the food industry. This provides a significant effect on the quality of learning tools used in the classroom.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/12658
Appears in Collections:Наукові праці Інженерно-педагогічного факультету

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ischenko.pdf314.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.