Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням парконденсаційної кавітації

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.contributor.author Копиленко, Анатолій Васильович
dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.date.accessioned 2016-05-31T06:20:09Z
dc.date.available 2016-05-31T06:20:09Z
dc.date.issued 2016-04
dc.identifier.citation Лазарів, І.Р. Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації /І.Р. Лазарів, А.В. Копиленко, М.М.Жеплінська // Збірник тез доповідей ІХ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання» (18-19 квітня 2016р.). – К.: НТУУ «КПІ», 2016. – С.114-115. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10202
dc.description.abstract В тезах доповіді представлені результати обробки яблучного соку паровою і конденсаційною кавітацією з метою отримання прозорого соку з мінімальними затратами часу. Обороблення парою соку проводилось при різних потенціалах пари, в результаті чого було встановлено оптимальний режим оброблення і представлені результати по вмісту аскорбінової кислоти в обробленому соці. ua
dc.description.abstract тезисах доклада представлены результаты обработки яблочного сока паровой и конденсационной кавитацией с целью получения прозрачного сока с минимальными затратами времени. Обороблення парой сока проводилось при различных потенциалах пары , в результате чего было установлено оптимальный режим обработки и представлены результаты по содержанию аскорбиновой кислоты в обработанном соке. ua
dc.description.abstract In the theses of the report presents the results of the processing of apple juice and condensing steam cavitation to obtain clear juice with minimal cost time. Oboroblennya steam juice conducted at different potentials steam, resulting in optimal mode is set and processing the results on the content of ascorbic acid in processed juice. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher НТУУ "КПІ" ua
dc.subject процес ua
dc.subject відстоювання ua
dc.subject конденсація ua
dc.subject кавітація ua
dc.subject яблучний сік ua
dc.subject процесс ua
dc.subject отстаивание ua
dc.subject конденсация ua
dc.subject кавитация ua
dc.subject яблочный сок ua
dc.subject process ua
dc.subject creaming ua
dc.subject condensation ua
dc.subject cavitation ua
dc.subject Apple juice ua
dc.subject.classification 664.1.48 ua
dc.title Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням парконденсаційної кавітації ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу