Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Григорак, Марія Юріївна
dc.date.accessioned 2016-02-15T08:58:49Z
dc.date.available 2016-02-15T08:58:49Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Зубар Н. М., Григорак М.Ю. Логістика у ресторанному господарстві: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с. uk_UA
dc.identifier.issn 978-611-01-0080-9
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9329
dc.description Навчальний посібник з грифом МОН України uk_UA
dc.description.abstract У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. uk_UA
dc.description.abstract Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 "Харчова інженерія" професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 09171101 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс» uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher К.: Центр учбової літератури uk_UA
dc.subject.classification 65.012.34(075.8) uk_UA
dc.title Логістика у ресторанному господарстві uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу