ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Григорак, Марія Юріївна | |
dc.date.accessioned | 2016-02-15T08:58:49Z | |
dc.date.available | 2016-02-15T08:58:49Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М., Григорак М.Ю. Логістика у ресторанному господарстві: Навч. посіб. — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-611-01-0080-9 | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/9329 | |
dc.description | Навчальний посібник з грифом МОН України | uk_UA |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 "Харчова інженерія" професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 09171101 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс» | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | К.: Центр учбової літератури | uk_UA |
dc.subject.classification | 65.012.34(075.8) | uk_UA |
dc.title | Логістика у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |