ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Руль, Юрій Володимирович | |
dc.contributor.author | Булгакова, Магдаліна Констянтинівна | |
dc.date.accessioned | 2015-10-01T07:53:39Z | |
dc.date.available | 2015-10-01T07:53:39Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Фізіологія харчування: Практикум / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова . - К.: Центр учбової літератури, 2013. - 208 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-611-01-0423-4 | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8258 | |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з груп ризику та хворих. | uk_UA |
dc.description.abstract | Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук. | uk_UA |
dc.description.abstract | Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 7.091711 - технологія харчування та 7.050201 - менеджмент організацій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Центр учбової літератури | uk_UA |
dc.subject | навчальний посібник | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | основи здорового харчування | uk_UA |
dc.subject.classification | 613.2(075.8) | uk_UA |
dc.title | Фізіологія харчування: Практикум | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |