Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Руль, Юрій Володимирович
dc.contributor.author Булгакова, Магдаліна Констянтинівна
dc.date.accessioned 2015-10-01T07:53:39Z
dc.date.available 2015-10-01T07:53:39Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Фізіологія харчування: Практикум / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова . - К.: Центр учбової літератури, 2013. - 208 с. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-611-01-0423-4
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8258
dc.description.abstract У навчальному посібнику висвітлено сучасний стан наук про харчування, принципи раціонального та адекватного харчування різних категорій населення, фізіологічні основи харчування здорових людей, осіб з груп ризику та хворих. uk_UA
dc.description.abstract Практикум сприяє підготовці спеціалістів з високим рівнем теоретичних знань та практичних навичок. Забезпечує дистанційне навчання, містить блок інформації, самостійну практичну роботу і спрямований на самовдосконалення та творчий пошук. uk_UA
dc.description.abstract Призначено для студентів, які навчаються за спеціальністю 7.091711 - технологія харчування та 7.050201 - менеджмент організацій. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Центр учбової літератури uk_UA
dc.subject навчальний посібник uk_UA
dc.subject раціональне харчування uk_UA
dc.subject основи здорового харчування uk_UA
dc.subject.classification 613.2(075.8) uk_UA
dc.title Фізіологія харчування: Практикум uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу