Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author П'ятницька, Ніла Олексіївна
dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author П'ятницька, Галина Тезіївна
dc.contributor.author Агафонова, Людмила Григорівна
dc.contributor.author Бунтова, Наталія Василівна
dc.contributor.author Мініч, Ірина Михайлівна
dc.contributor.author Полуда, Вікторія Володимирівна
dc.contributor.author Земліна, Юлія Володимирівна
dc.contributor.author Федірко, Валентина Михайлівна
dc.date.accessioned 2015-09-19T19:34:38Z
dc.date.available 2015-09-19T19:34:38Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation Навч. посіб.:для вищ.нав.закл. видання 2-е перероблене і доповнене /за заг.ред. Н.О.П'ятницької, Н.М.Зубар. -К.: КУТЕП, 2013.-407 с. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-966-351-342-3
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8135
dc.description.abstract Розкрито теоретичні та практичні рекомендації щодо виконання дипломного проекту. Наведено методики галузевого аналізу, проектування підприємств готельно-ресторанного бізнесу, розрахунку обсягів реалізації готельно-ресторанного продукту, забезпечення підприємства матеріальними, трудовими і фінансовими ресурсами, формування організаційної структури управління, економічного обгрунтування прийнятих рішень. Навчальний посібник призначений для студентів , які навчаються за напрямом 14010101 "Готельна і ресторанна справа", а також може бути корисним викладачам, спеціалістам-практикам. uk_UA
dc.description.abstract Раскрыты теоретические и практические рекомендации по выполнению дипломного проекта. Приведены методики отраслевого анализа, проектирования предприятий гостинично-ресторанного бизнеса, расчета объемов реализации гостинично-ресторанного продукта, обеспечение предприятия материальными, трудовыми и финансовыми ресурсами, формирования организационной структуры управления, экономического обоснования принимаемых решений. Учебное пособие предназначено для студентов, обучающихся по направлению 14010101 "Гостиничное и ресторанное дело", а также может быть полезным преподавателям, специалистам-практикам. uk_UA
dc.description.abstract The theoretical and practical recommendations for the implementation of the diploma project. An industry analysis techniques, design of hotel and restaurant business, calculate sales of hotel and restaurant products, providing enterprises with material, labor and financial resources of organizational management structure, the economic justification for the decisions taken. The manual is intended for students studying in the field 14010101 "Hotel and restaurant business" and can also be useful to teachers, practitioners. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Київський університет туризму, економіки і права uk_UA
dc.subject дипломний проект uk_UA
dc.subject галузевий аналіз uk_UA
dc.subject готельно-ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject дипломный проект uk_UA
dc.subject отраслевой анализ uk_UA
dc.subject гостинично-ресторанный бизнес uk_UA
dc.subject degree project uk_UA
dc.subject industry аnalysis uk_UA
dc.subject hotel and restaurant business uk_UA
dc.subject.classification 728.5 uk_UA
dc.title Проектування підприємств готельно-ресторанного господарства uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу