Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Н. М.
dc.contributor.author Григорак, М. Ю.
dc.date.accessioned 2015-09-10T08:00:51Z
dc.date.available 2015-09-10T08:00:51Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Логістика у ресторанному господарстві: Навчальний посібник / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак — К.: Центр учбової літератури, 2010. — 312 с. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-611-01-0080-9
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8011
dc.description.abstract У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства.Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Центр учбової літератури uk_UA
dc.subject навчальномий посібник uk_UA
dc.subject харчова інженерія uk_UA
dc.subject технологія харчування uk_UA
dc.subject ресторанна справа uk_UA
dc.subject.classification 65.012.34(075.8) uk_UA
dc.title Логістика у ресторанному господарстві uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу