Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.date.accessioned 2015-09-09T08:15:56Z
dc.date.available 2015-09-09T08:15:56Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбо- вої літератури, 2010. — 336 с. uk_UA
dc.identifier.issn 978-966-364-996-2
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8000
dc.description Гриф МОН, 336 с. uk_UA
dc.description.abstract У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. uk_UA
dc.description.abstract Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher К: Центр учбової літератури uk_UA
dc.subject.classification 613.2 uk_UA
dc.title Основи фізіології та гігієни харчування uk_UA
dc.type Book uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу