ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2015-09-09T08:15:56Z | |
dc.date.available | 2015-09-09T08:15:56Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Зубар Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — К.: Центр учбо- вої літератури, 2010. — 336 с. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 978-966-364-996-2 | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8000 | |
dc.description | Гриф МОН, 336 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування. | uk_UA |
dc.description.abstract | Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | К: Центр учбової літератури | uk_UA |
dc.subject.classification | 613.2 | uk_UA |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |