Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Определение структуры профессиональной подготовки студентов технологов пищевой промышленности для использования оптимальных режимов физической тренировки

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Сэмэнив, Б.С.
dc.date.accessioned 2014-10-28T19:21:46Z
dc.date.available 2014-10-28T19:21:46Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Сэмэнив Б.С. Определение структуры профессиональной подготовки студентов технологов пищевой промышленности для использования оптимальных режимов физической тренировки / Б.С. Сэмэнив // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 15: Науково-педагогічні проблеми фізичної культури / Фізична культура і спорт: збірник наукових праць / За ред. Г. М. Арзютова. - К.: Вид-во НПУ імені М.П. Драгоманова, 2014. - Випуск 3 (46) 14. – С. 87-92 uk_UA
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/5903
dc.description.abstract Професійна фізична підготовка студентів, як елемент системи фізичного виховання у вищому учбовому закладі, займає видне місце в теорії і практиці фізичної культури і спорту. uk_UA
dc.description.abstract Профессиональная физическая подготовка студентов, как элемент системы физического воспитания в высшем учебном заведении, занимает видное место в теории и практике физической культуры и спорта uk_UA
dc.description.abstract Professional physical education students, as part of physical education at the high school, has a prominent place in the theory and practice of physical education and sport. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова uk_UA
dc.subject работоспособность, студенты uk_UA
dc.subject performance, students uk_UA
dc.subject працездатність, студенти uk_UA
dc.subject тренировка, режимы uk_UA
dc.subject training, modes uk_UA
dc.subject тренування, режими uk_UA
dc.subject исследования, эксперимент uk_UA
dc.subject research, experiment uk_UA
dc.subject дослідження, експеримент uk_UA
dc.subject факторный анализ, нагрузки uk_UA
dc.subject factor analysis, the load uk_UA
dc.subject факторний аналіз, навантаження uk_UA
dc.title Определение структуры профессиональной подготовки студентов технологов пищевой промышленности для использования оптимальных режимов физической тренировки uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу