ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2025-02-18T08:58:53Z | |
dc.date.available | 2025-02-18T08:58:53Z | |
dc.date.issued | 2025-01 | |
dc.identifier.citation | Програма навчальної дисципліни «Управління якістю послуг з основами НАССР» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Професійна освіта (Харчові технології)», галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 015 Професійна освіта, спеціалізації 015.37 "Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології" / клад.С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во УДУ імені Михайла Драгоманова, 2025. - 4 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/47572 | |
dc.description.abstract | Мета навчальної дисципліни: «Управління якістю послуг з основами НАССР» формування у студентів знань щодо системи управління якістю продукції і послуг та оволодіння професійними навичками та вміннями оцінки рівня якості ресторанних послуг, розроблення та впровадження систем управління якості з основами НАССР, ефективного їх функціонування. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | УДУ імені Михайла Драгоманова | uk |
dc.subject | Програма навчальної дисципліни «Управління якістю послуг з основами НАССР» | uk |
dc.title | Програма навчальної дисципліни «Управління якістю послуг з основами НАССР» | uk |
dc.type | Curriculum | uk |