Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гайовий, І. І.
dc.date.accessioned 2013-11-14T16:05:41Z
dc.date.available 2013-11-14T16:05:41Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier.citation Гайовий, І. І. Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін / І. І. Гайовий // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 11. Соціологія. Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Управління: збірник наукових праць. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2008. - Вип. 8. - C. 28-33 ru_RU
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/3993
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова ru_RU
dc.subject практична підготовка ru_RU
dc.subject інтеграційні процеси науки ru_RU
dc.subject професійно-контекстні технології навчання ru_RU
dc.subject practical training ru_RU
dc.subject integration processes of science ru_RU
dc.subject vocational and contextual learning technologies ru_RU
dc.title Методи практичної підготовки фахівця ресторанної справи у процесі вивчення спеціальних дисциплін ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу