ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна![]() |
|
dc.contributor.author | Волкова, Аліна Анатоліївна![]() |
|
dc.date.accessioned | 2022-02-10T09:24:17Z | |
dc.date.available | 2022-02-10T09:24:17Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи: Галузь знань 01- Освіта /Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація: Ресторанна справа / Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. – Київ 2021. – 73 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36370 | |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | Нац пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова | ua |
dc.title | Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи : Галузь знань 01- Освіта/Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація: Ресторанна справа | ua |
dc.type | Guidelines | ua |