Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи : Галузь знань 01- Освіта/Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація: Ресторанна справа

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Волкова, Аліна Анатоліївна
dc.date.accessioned 2022-02-10T09:24:17Z
dc.date.available 2022-02-10T09:24:17Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи: Галузь знань 01- Освіта /Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація: Ресторанна справа / Н. М. Зубар, А. А. Волкова ; М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. – Київ 2021. – 73 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36370
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher Нац пед. ун-т ім. М. П. Драгоманова ua
dc.title Методичні рекомендації до написання бакалаврської роботи : Галузь знань 01- Освіта/Педагогіка Спеціальність 015. Професійна освіта. Готельно-ресторанна справа Спеціалізація: Ресторанна справа ua
dc.type Guidelines ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу