Show simple item record

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.date.accessioned 2022-01-20T13:00:18Z
dc.date.available 2022-01-20T13:00:18Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Трофологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузь знань 01 Освіта/ Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізацій: Готельно-ресторанна справа. Харчові технології : Шифр за навчальним планом: СП07 / Розробники : Н. М. Зубар, С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 15 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36279
dc.description.abstract Предметом вивчення навчальної дисципліни «Трофологія» є закономірності асиміляції життєво необхідних харчових речовин та їх властивості, розподіл і обмін між різними біологічними структурами та системами. Мета навчальної дисципліни полягає в оволодінні студентами теоретичних та практичних основ трофології, усвідомленні значення її для гармонійного розвитку суспільства, а також набуття знань щодо закономірностей живлення біоти в трофосфері та правильного харчування людини. ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.title Трофологія ua
dc.type Curriculum ua


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics