Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Зубар, Надія Миколаївна
dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.date.accessioned 2022-01-20T13:00:18Z
dc.date.available 2022-01-20T13:00:18Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Трофологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузь знань 01 Освіта/ Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізацій: Готельно-ресторанна справа. Харчові технології : Шифр за навчальним планом: СП07 / Розробники : Н. М. Зубар, С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 15 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36279
dc.description.abstract Предметом вивчення навчальної дисципліни «Трофологія» є закономірності асиміляції життєво необхідних харчових речовин та їх властивості, розподіл і обмін між різними біологічними структурами та системами. Мета навчальної дисципліни полягає в оволодінні студентами теоретичних та практичних основ трофології, усвідомленні значення її для гармонійного розвитку суспільства, а також набуття знань щодо закономірностей живлення біоти в трофосфері та правильного харчування людини. ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.title Трофологія ua
dc.type Curriculum ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу