dc.contributor.author |
Зубар, Надія Миколаївна
|
|
dc.contributor.author |
Іщенко, Світлана Михайлівна
|
|
dc.date.accessioned |
2022-01-20T13:00:18Z |
|
dc.date.available |
2022-01-20T13:00:18Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Трофологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузь знань 01 Освіта/ Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізацій: Готельно-ресторанна справа. Харчові технології : Шифр за навчальним планом: СП07 / Розробники : Н. М. Зубар, С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 15 с. |
ua |
dc.identifier.uri |
http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36279 |
|
dc.description.abstract |
Предметом вивчення навчальної дисципліни «Трофологія» є закономірності асиміляції життєво необхідних харчових речовин та їх властивості, розподіл і обмін між різними біологічними структурами та системами.
Мета навчальної дисципліни полягає в оволодінні студентами теоретичних та практичних основ трофології, усвідомленні значення її для гармонійного розвитку суспільства, а також набуття знань щодо закономірностей живлення біоти в трофосфері та правильного харчування людини. |
ua |
dc.language.iso |
uk_UA |
ua |
dc.publisher |
НПУ імені М. П. Драгоманова |
ua |
dc.title |
Трофологія |
ua |
dc.type |
Curriculum |
ua |