ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2022-01-20T13:00:18Z | |
dc.date.available | 2022-01-20T13:00:18Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Трофологія : Програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузь знань 01 Освіта/ Педагогіка спеціальності 015 Професійна освіта спеціалізацій: Готельно-ресторанна справа. Харчові технології : Шифр за навчальним планом: СП07 / Розробники : Н. М. Зубар, С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2021. – 15 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36279 | |
dc.description.abstract | Предметом вивчення навчальної дисципліни «Трофологія» є закономірності асиміляції життєво необхідних харчових речовин та їх властивості, розподіл і обмін між різними біологічними структурами та системами. Мета навчальної дисципліни полягає в оволодінні студентами теоретичних та практичних основ трофології, усвідомленні значення її для гармонійного розвитку суспільства, а також набуття знань щодо закономірностей живлення біоти в трофосфері та правильного харчування людини. | ua |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.title | Трофологія | ua |
dc.type | Curriculum | ua |