ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Гуменюк, Тетяна Броніславівна | |
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна | |
dc.date.accessioned | 2022-01-20T12:55:04Z | |
dc.date.available | 2022-01-20T12:55:04Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Товарознавство у ресторанному господарстві : Програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта за спеціалізаціями: Харчові технології. Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом: для спеціалізації «Харчові технології» ВВ1.2.03, для спеціалізації «Готельно-ресторанна справа» ВВ1.1.03 / Розробники : Т. Б. Гуменюк, С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2019. – 14 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36278 | |
dc.description.abstract | Дисципліна «Товарознавство у ресторанному господарстві» входить до циклу професійної та практичної підготовки як вибіркова і забезпечує цілісну фахову підготовку майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій та готельно-ресторанної справи. Програма навчальної дисципліни «Товарознавство у ресторанному господарстві» передбачає забезпечення майбутніх фахівців необхідними знаннями про споживчі властивості товарів з метою управління їх якістю у підприємствах виробничої сфери, бо успішна комерційна діяльність спеціалістів на ринку неможлива без вивчення основ товарознавства, експертизи та оцінки якості товарів. | ua |
dc.language.iso | uk_UA | ua |
dc.publisher | НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.title | Товарознавство у ресторанному господарстві | ua |
dc.type | Curriculum | ua |