Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гуменюк, Тетяна Броніславівна
dc.contributor.author Іщенко, Світлана Михайлівна
dc.date.accessioned 2022-01-20T12:55:04Z
dc.date.available 2022-01-20T12:55:04Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Товарознавство у ресторанному господарстві : Програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр галузі знань 01 Освіта спеціальності 015 Професійна освіта за спеціалізаціями: Харчові технології. Готельно-ресторанна справа : Шифр за навчальним планом: для спеціалізації «Харчові технології» ВВ1.2.03, для спеціалізації «Готельно-ресторанна справа» ВВ1.1.03 / Розробники : Т. Б. Гуменюк, С. М. Іщенко. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2019. – 14 с. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/36278
dc.description.abstract Дисципліна «Товарознавство у ресторанному господарстві» входить до циклу професійної та практичної підготовки як вибіркова і забезпечує цілісну фахову підготовку майбутніх педагогів професійного навчання з харчових технологій та готельно-ресторанної справи. Програма навчальної дисципліни «Товарознавство у ресторанному господарстві» передбачає забезпечення майбутніх фахівців необхідними знаннями про споживчі властивості товарів з метою управління їх якістю у підприємствах виробничої сфери, бо успішна комерційна діяльність спеціалістів на ринку неможлива без вивчення основ товарознавства, експертизи та оцінки якості товарів. ua
dc.language.iso uk_UA ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.title Товарознавство у ресторанному господарстві ua
dc.type Curriculum ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу